Παλιά 21.10.2009, 01:09   #1
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Εγγεγραμμένος από: 14.10.2009
Προεπιλογή Ασχετο!!!

Ασχετο απλα δεν ηξερα που να το γραψω.Αντωνια πρεπει να εισαι η ιδια με το seafight (αν και το εχω ψιλοπαρατησει,ειχα παρατηρησει το ονομα σου).Δεν ηξερα που να απαντησω σε αυτο που εγραψες.Μιας και ειπες οτι δεν το πολυξερεις το game (και χωρις να θελω να προσβαλω τη δουλεια σου) σε οποιαδηποτε περιπτωση βοηθαω κι εγω (οχι οτι ειμαι κανας expert αλλα προς το παρων δεν εχω προβληματιστει σε κατι)!Μου φαινεται δηλαδη οτι το γνωριζω αρκετα καλα το game.

Δουλευεις στη bigpoint???Θηριο!!!
Ο/Η Κοζας1 είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22.10.2009, 09:55   #2
AntoniaT
Supporter

Το avatar του χρήστη AntoniaT

Εγγεγραμμένος από: 15.04.2009
Προεπιλογή

ναι η ίδια είμαι....παντού θα με βρεις...δεν μου την γλιτώνεις !!!!

σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου και είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Παλιά 22.10.2009, 16:38   #3
sradi69
Forum-Greenhorn

Το avatar του χρήστη sradi69

Εγγεγραμμένος από: 17.10.2009
Προεπιλογή Βοήθεια...

Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο παιχνίδι και δεν ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια. Το πρόβλημά μου είναι το εξής, αν και έχω και τα χρήματα και το προσωπικό για να κάνω μια δουλειά, αγορά λαθρεμπόριο με αεροπλάνο ή τράκτορα μου βγαίνει μήνυμα ότι δεν έχω διαθέσιμο προσωπικό ή ότι δεν έχω τα απαραίτητα χρήματα. Ευχαριστώ πολύ. Onoma xrhsth sradi69, αν χρειαστεί κάποια άλλη πληροφορία, πείτε μου να σας τη δώσω.
Ο/Η sradi69 είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22.10.2009, 20:42   #4
sradi69
Forum-Greenhorn

Ausrufezeichen βοηθεια νο 2

Καλησπερα, ειμαι νεο μελος στο παιχνιδι, ξεκινησα να παιζω και αγορασα με σμς $ χρηματοκιβωτιου για να εχω μεγαλυτερη ευκολια στο παιχνιδι. Μεχρις ενός σημειου εκανα κανονικα αγορες-λαθρεμποριο-μπιζνες, από ένα σημειο και μετα σημερα 22-10-2009 αν και εχω και λεφτα και προσωπικο δε μπορω να κανω αγορες μπιζνες λαθρεμποριο μου στελνει απαντηση το παιχνιδι ότι δεν εχω λεφτα ή ότι δεν εχω προσωπικο. Αν πληρωνω με σμς για να παιξω πιο καλα το παιχνιδι και δε μπορω να το παιξω γιατι να με χρεωνει το παιχνιδι κατι το οποιο είναι αχρηστο? Εχω στειλει ερωτηση στο φορουμ, εστειλα μηνυμα στο παιχνιδι και στο BIGPOINT για βοηθεια. Μετα τιμης sradi69, σας αντιγραφω τα στοιχεια μου,

Όνομα: sradi69
ID παίχτη: 4731998
Βαθμός: Αρχάριος
Δύναμη: 2.401
Υπόλοιπο: 62.393
Χρηματοκιβώτιο: 2.650
Παλιά 23.10.2009, 01:12   #5
foviktro.gr
Forum-Noob

Εγγεγραμμένος από: 15.10.2009
Προεπιλογή

isos den exeis ta xrimata gia tin posotita poy thes na agoraseis.dokimase pio mikro meso opos ena fotrigo b as poyme.
Ο/Η foviktro.gr είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23.10.2009, 02:19   #6
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή

Δε ξερω.Δε μου χει τυχει κατι παρομοιο.Μηπως κανεις κατι λαθος?Μηπως οπως ειπε κι ο foviktro.gr δεν εχεις τα απαραιτητα χρηματα για την συγκεκριμενη αγορα?
1ον τα χρηματα χρηματοκιβωτιου δε μετρανε για λαθρεμποριο.Το λεω σε περιπτωση που νομιζεις οτι αυτα ειναι τα λεφτα σου.
2ον αν σου λεει για προσωπικο εχε το νου σου το αυτονοητο
πιλοτος -> αεροπλανο
οδηγος -> αυτοκινητο
ναυτης -> πλοιο
μηχανοδηγος & καρβουνιαρης -> τρενο
3ον βλεπω 62.000$.Αν εχεις οχηματα που μπορουν να κουβαλησουν πολλα λιτρα π.χ. 3 τρενα = 9.000 λιτρα αλκοολ αν αγοραζεις 10$ το λιτρο τοτε κανει 90.000$ αρα αυτο σημαινει πως δε μπορεις να αγορασεις.
4ον αν τιποτα απο αυτα δε πιανει (σε παρακαλω κοιτα καλα ειδικα το 3) στειλε ξανα ποσα ειναι τα λεφτα σου (ακριβως)
ποσα τρενα-πλοια-αεροπλανα-αυτοκινητα διαθετεις
ποσο ειναι το προσωπικο σου (μονο αυτους που οδηγανε,δηλαδη πιλοτος-οδηγος-ναυτης-μηχανοδηγος-καρβουνιαρης.Οχι νταβατζηδες κλπ)
και ποση αποθηκη εχεις.
Αν δε θελεις να τα ανακοινωσεις εδω στειλε μου πμ.Κοζας λεγομαι.Το ξερω αυτα που σου εγραψα ειναι αυτονοητα αλλα μπες στον κοπο.
Παλιά 24.10.2009, 00:36   #7
sradi69
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή ευχαριστω για τη βοηθεια

παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια, δεν εκανα κατι διαφορετικο απο τις αλλες φορες που εκανα πετυχημενη αγορα στο λαθρεμποριο,τις εντολες που εδινα και χτες τις εδωσα και σημερα 24-10-09 δυο φορες, την πρωτη δεν εγινε τιποτα μου ειπε οτι δεν εχω χρηματα τη δευτερη με την ιδια ακριβως αγορα ολα εγιναν σωστα. δεν ξερω τι φταιει, ελπιζω να μην ξαναγινει το ιδιο γιατι για μια ημερα δεν μπορουσα να παιξω.
Παλιά 24.10.2009, 00:47   #8
sradi69
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή κατι δεν παε καλα

παιδια κατι δεν παει καλα, εκανα την πρωτη αγορα κανονικα και τη δευτερη ενω εχω τα λεφτα και το προσωπικο εχω 20 οδηγους και θελω να στειλω εναν τρακτορα με εναν οδηγο και εχω 64908 $ και η αγορα που θελω να κανω ειναι 28665$ μου λεει το μηνυμα του παιχνιδιου οτι δεν εχω αρκετα χρηματα. αν μπορει καποιος να μου πει τι φταιει?
Παλιά 24.10.2009, 01:12   #9
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή

Φιλε μου πραγματικα δε ξερω τι φταιει.Μηπως παιζει κατι με τους τρακτορες?Τι να σου πω?
Αλλοι εχουν προβλημα με τα πλοια,εσυ με το λαθρεμποριο κι εγω (που το μελετουσα ο βλακας κι ελεγα οτι δεν εχω προβλημα) εχω χασει 15 αεροπλανα μαζι με τους οδηγους τους!!!Δε ξερω μηπως οπως ερχοντουσταν περασαν απ'το τριγωνο των Βερμουδων (μα τι λεω αυτο ειναι στη θαλασσα).Α.Το βρηκα.Τ'αρπαξαν οι εξωγηινοι.Δε παιζει.Χτες-προχτες περιμενα να ερθουν σε 2 λεπτα για να πουλησω (βγαινω και ξαναμπαινω μετα απο λιγο) και ΤΙΠΟΤΑ.Και μη μου πειτε για τη διαρκεια ζωης του οχηματος.Οχι απλα δεν εχω τα αεροπλανα 25 μερες μα ουτε καν ειμαι 25 μερες γραμμενος (αν καταλαβαινετε το σκεπτικο μου).Κι εχω χασει 10 α' αεροπλανα και 5 β'.
Παλιά 24.10.2009, 09:34   #10
sradi69
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή !!!

φιλε τι να πω ολα τα κουφα σε αυτο το παιχνιδι θα τα δουμε. δεν επρεπε ομως καποιος υπευθυνος απο το παιχνιδι να μας δωσει μια λυση η να μας στειλει μια απαντηση στο φορουμ? μου φαινεται το παιχνιδι ειναι οντως μαφια!
Απάντηση

Επιλογές θεμάτων
Εμφάνιση
Γραμμική εμφάνιση Γραμμική εμφάνιση

Κανόνες του forum
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε δημοσιεύματα.
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία.
Σας Δεν επιτρέπεται, να επεξεργαστείτε τα δημοσιεύματά σας.

O BB Κωδικός είναιΕνεργό.
Τα Smileys είναι Ενεργό.
[IMG] Ο κωδικός είναι Ενεργό.
Ο κώδικας HTML είναι Ανενεργό
Προς

Όλες οι ώρες είναι GMT +1. Η ώρα τώρα είναι 07:56.