Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα.Πριν καμια ωρα εστειλα ενα αναλυτικοτατο μυνημα στη υποστηριξη και περιμενω απαντηση.Ειχα κερδισει 5 υπερτρενα κι εκαναν μονο μια μεταφορα.Στη δευτερη εξαφανιστηκαν.Εκτος αυτου εχω χασει και τρενα τυπου α' και β' οπως και αεροπλανα τυπου α' και β'.Καθως και το προσωπικο του στολου που χανω τη συγκεκριμενη στιγμη.Συνολικα εχω χασει σιγουρα καμια 25 τρενα β' και καμια 20 τρενα α' και αεροπλανα α' και β'.Και πραγματικα δεν υπερβαλω στον αριθμο.Και για την ακριβεια λεω λιγοτερα.Τα χανω σε πενταδες.Συνολικα εχω χασει το λιγοτερο 100 οχηματα.Κι αλλο τοσο προσωπικο.Και το θεμα δεν ειναι τα λεφτα.Δε με νοιαζει.Εχω αρκετα.Απλα κουραζομαι να παιρνω πχ 15 τρενα τυπου β' την ημερα για να γυρισω το βραδυ να ξαναπαρω.Και να ξανααγοραζω προσωπικο.Κι ολα αυτα για την ιδια πολη.Γιατι το ιδιο συμβαινει και στην 2η πολη.Για φαντασου να φτασω σε σημειο να χω πχ 10 πολεις και ν'αγοραζω συνεχως τρενα,αεροπλανα και προσωπικο.Ναι θα εχω τα λεφτα αλλα αντε κανε το ιδιο πραγμα σε 10 πολεις!!!Εδω ειναι κουραστικο στις 2 ακομα και στη 1!
|