Παλιά 30.10.2009, 08:11   #1
Danielocean
Forum-Noob

Εγγεγραμμένος από: 30.10.2009
Προεπιλογή To 1 Moy Provlimataki...

• KALHMERA TA KSIMEROMATA ITA NA PARALAVW KOKAINI FENETAI OTI MPIKE STIN APOTHIKI MOY ALLA MESA DEN EXEI TPT EKTOS AP AYTO EXW XASEI KAI YPER AEROPLA MOY EIXA 2 SIMERA KANENA TI GINETAI RE PAIDIA ????? DLD DEN LEEI POYTHENA OTI KATASXETHIKE I TO OTI DIPOTE....
Ο/Η Danielocean είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31.10.2009, 00:25   #2
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Εγγεγραμμένος από: 14.10.2009
Προεπιλογή

Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα.Πριν καμια ωρα εστειλα ενα αναλυτικοτατο μυνημα στη υποστηριξη και περιμενω απαντηση.Ειχα κερδισει 5 υπερτρενα κι εκαναν μονο μια μεταφορα.Στη δευτερη εξαφανιστηκαν.Εκτος αυτου εχω χασει και τρενα τυπου α' και β' οπως και αεροπλανα τυπου α' και β'.Καθως και το προσωπικο του στολου που χανω τη συγκεκριμενη στιγμη.Συνολικα εχω χασει σιγουρα καμια 25 τρενα β' και καμια 20 τρενα α' και αεροπλανα α' και β'.Και πραγματικα δεν υπερβαλω στον αριθμο.Και για την ακριβεια λεω λιγοτερα.Τα χανω σε πενταδες.Συνολικα εχω χασει το λιγοτερο 100 οχηματα.Κι αλλο τοσο προσωπικο.Και το θεμα δεν ειναι τα λεφτα.Δε με νοιαζει.Εχω αρκετα.Απλα κουραζομαι να παιρνω πχ 15 τρενα τυπου β' την ημερα για να γυρισω το βραδυ να ξαναπαρω.Και να ξανααγοραζω προσωπικο.Κι ολα αυτα για την ιδια πολη.Γιατι το ιδιο συμβαινει και στην 2η πολη.Για φαντασου να φτασω σε σημειο να χω πχ 10 πολεις και ν'αγοραζω συνεχως τρενα,αεροπλανα και προσωπικο.Ναι θα εχω τα λεφτα αλλα αντε κανε το ιδιο πραγμα σε 10 πολεις!!!Εδω ειναι κουραστικο στις 2 ακομα και στη 1!
Ο/Η Κοζας1 είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31.10.2009, 20:57   #3
KORLEONE1984
Forum-Greenhorn

Εγγεγραμμένος από: 18.10.2009
Προεπιλογή

paidia exw kegw to idio provlhma mesas.
ala etsi einai to paixnidi sta katasxoun oi mpatsoi an pate stis anafores sta leei ekei.
einai kourastiko exw 20 poleis kai ta kanw kai sta 20 ti na kanoume.
Ο/Η KORLEONE1984 είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01.11.2009, 00:08   #4
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από KORLEONE1984 Εμφάνιση δημοσιεύματος
paidia exw kegw to idio provlhma mesas.
ala etsi einai to paixnidi sta katasxoun oi mpatsoi an pate stis anafores sta leei ekei.
einai kourastiko exw 20 poleis kai ta kanw kai sta 20 ti na kanoume.
Συγνωμη αλλα δεν γραφει τιποτα στις αναφορες.Εχω κοιταξει απειρες φορες.Το χω πει και σε αλλα post.Απλα εξαφανιζονται χωρις καμια αναφορα.
Παλιά 01.11.2009, 23:23   #5
KORLEONE1984
Forum-Greenhorn

Εγγεγραμμένος από: 18.10.2009
Προεπιλογή

pate ekei pou leei synvanta kai patate efodos ekei ta leei se mena.
an pali den to vreite ti na pw den kserw.
pantws einai enas ysxiros logos gia na parathsw to game.
Ο/Η KORLEONE1984 είναι offline   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02.11.2009, 00:37   #6
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή

οκ φιλε μου.αν κι επρεπε να το γραφει στις κατασχεσεις τελος παντων.το βρηκα.δικιο ειχες αλλα και παλι το ν'αγοραζω πχ 20-30 αεροπλανα τη μερα συνεχιζει να ειναι βαρετο μεχρι αηδιας.πλακα πλακα σε λυπαμαι που εχεις 20 πολεις (ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω).εδω εχω ξενερωσει εγω που εχω 2.και θα συμφωνησω.ειναι πολυ ισχυρος λογος για να σταματησω κι εγω το παιχνιδι.ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.
Παλιά 02.11.2009, 00:48   #7
Κοζας1
Forum-Greenhorn

Προεπιλογή

και βασικα τωρα που το σκεφτομαι μηπως ειναι αλλοι που μας κανουν πεσιμο?λεηλασια και καλα.και μας παιρνουν πραγματα κλπ?γιατι τοτε αν ειναι ετσι εχει μια βαση.ειναι πολεμος και καλα.πως παιρνουμε πολεις απο αλλους με καταληψη.υπαρχει και η λεηλασια που παιρνεις μονο εφοδια και λεφτα νομιζω.μηπως το κανουν αλλοι σ'εμας?τοτε ειναι οκ.
Απάντηση

Επιλογές θεμάτων
Εμφάνιση
Γραμμική εμφάνιση Γραμμική εμφάνιση

Κανόνες του forum
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε δημοσιεύματα.
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία.
Σας Δεν επιτρέπεται, να επεξεργαστείτε τα δημοσιεύματά σας.

O BB Κωδικός είναιΕνεργό.
Τα Smileys είναι Ενεργό.
[IMG] Ο κωδικός είναι Ενεργό.
Ο κώδικας HTML είναι Ανενεργό
Προς

Όλες οι ώρες είναι GMT +1. Η ώρα τώρα είναι 15:22.